söndag 6 december 2009

2:a advent

Idag är andra ljuset tänt. Välbehövligt med tanke på att detta har varit en dag som knappt varit ljus. Idag har affärerna på stan varit öppna 13-16, som det kommer vara under hela advent. Jag har provat knack-koden till grannen. Det funkade hur bra som helst! 2 knackningar i väggen = kaffe latte. 3 knackningar i väggen = kaffe latte + pralin. Idag blev det 3 knackningar, för att lätta upp livet lite. Sen tog det bara några minuter så kom granne Staffan insusandes med det härliga fikat. Det gäller att omge sig med rätt grannar!

Förresten så kom jag ihåg att ta med kameran hit idag. Detta resulterar i att ni kan se de varma och mjuka vantarna o mössorna jag skrev om häromdagen. Ni kan också se vårens nya lurv-fleecar från Molo som har kommit redan! Leveransen kallas "pre-spring". Låter det inte härligt! Och fleecarna är såklart supermysiga!


Vantar o mössa ligger på ett härligt fårskinn.Fårskinnet kommer från "Fårhagen" utanför Ödeshög. Mjukt o mysigt det också. Mer äkta vara liksom. Kostar 1500 kr och passar i barnvagnen, pulkan eller soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar