tisdag 22 december 2009

Trivsam julhandel i Vadstena

Hörde på lokalradion nu om trafikkaos vid Tornby i Linköping, flera trafikolyckor och halt väglag. Låter trångt och stressigt. Ingen vidare julefrid direkt. Här på Storgatan i Vadstena är det däremot väldigt stämningsfullt och en härligt. Högtalare som förmedlar jul, jul, strålande jul. Facklor som brinner. Snö på gatan och på taken. Lagom mycket folk på stan för att man ska känna att det är lite speciellt.

Här på Krusbär har det varit julklappar för hela slanten idag. Många mysiga klappar har slagits in för att gå glada barn tillmötes. Pyjamas och leksaker är det som är mest populärt att ge bort. Molos "lurv-fleecar" ligger oxå bra till. Blir man shoppingsugen och vill besöka oss i helgerna så har vi öppet imorgon onsdag 23/12 kl. 12.00-18.00. I mellandagarna har vi butiken öppen 28/12-30/12 kl. 12.00-18.00 samt 31/12 kl. 10.00-14.00. Välkomna! Vi vill också passa på att önska alla en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

2 kommentarer:

  1. Ni har en JÄTTEFIN butik. varje gång jag besöker Vadstena handlar jag något hos er. Tyvärr får man om mansom jag, älskar dansk designade barnkläder, köpa dem på en bra nätbutik. Utöka gärna ert sortiment!

    Skriv gärna på min blogg om ni har REA!

    MVH
    Jean
    www.skindeepbyjean.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Tack för det! Tyvärr är vi inte så flitiga som vi borde med att blogga...så därför kommer informationen lite sent - men nu rear vi! Vi har också vårnyheter från Molo i butiken och det är helt fantastiska kläder som vanligt! Välkommen in i butiken! Och senare i vår kommer du att kunna handla på Krusbär när du vill, eftersom vi håller på att starta upp vår webbutik. Håll utkik!
    Hälsningar
    Anna

    SvaraRadera