lördag 11 september 2010

Konst på Krusbär

Idag är det full rulle i den lilla staden. Konstrundan lockar ut folk på stan och till stan, vilket är jätteroligt!
Själv hoppas jag kunna gå en runda efter stängning. Äldsta dottern ställer ut - med sitt fritids...ett roligt initiativ!

Här på Krusbär har vi ju också konst - fast i form av kläder... många säger just att Desiguals plagg är som konstverk. Och Molos barnkläder är många gånger inte långt efter. Jag tänkte här visa några mönster på djurtema. Först ut:

Morr, en tiger tillsammans med guld och andra välavvägda mönster på en kjol från Desigual. Kan bli en trevlig kompis i höst! Kjolen finns på blå eller svart botten.

Mer på kattema.Glada fantasifulla katter med avsändare Molo. Finns på leggnings, tröja med volang, klänning, toppluva. We like!

För de allra minsta! Mjuka trikåkläder från JNYdesign i Åre.

Vi kan även meddela att Krusbärsinnehavarna i veckan har varit på den sista inköpsresan av tre för säsongen. Väldigt trevligt! Och när det är trevligt blir man på shoppinghumör... Oj vad mycket fint vi har köpt in till våren. Till barn o vuxna!! Det är nästan så man redan längtar till januari då alla vårnyheter börjar droppa in! Dennis på banken - we´ll keep in touch...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar