torsdag 5 november 2009

Som smågodis...

Idag var det en trevlig kund inne i butiken och tittade närmare på de fina vuxenstrumpbyxorna som visas nedan. Hon uttryckte att det var så härligt att komma in på Krusbär, som att gå in i en godisbutik. Fina färger med god smak...(det sista var mina ord...)
















Här ovan ser man härliga godsaker som kan serveras om och om igen! Perfekt för dockvrån och som skådebröd. Kanelbullar, papparkakor, chokladbollar och dammsugare, i ordinarie storlek och i större kuddformat att vila huvudet på. De mjuka kakorna vilar på en härlig velourfilt från Juliet.

Om du vill synas i höstmörkret kan du köpa årets reflexer hos oss på Krusbär. Har du förmånen att bo i Vadstena så kan du skåda dem i våra skyltfönster. Där ligger de och glittrar. Döskallar, grodor, svarta katten, motorcyklar och snöflingor -vem kan motstå en klassiker? Sen är det ju Hello Kitty - i massor olika utföranden. Kommer bli svårt att välja för alla små Hello Kitty fans.

Gammeljul pågår, trot eller ej. Fast det verkar omdöpt till Jul på slottet. Alla butiker på Storgatan är julmysiga för att försöka smälta in i stämningen. Vi har fantastiska julstjärnor från Signerat i skylten. Lyser upp så fint i snögloppet.

1 kommentar:

  1. Gud, Gammeljul, där jobbade jag en vinter för 20 (?) år sen. I fiket och bar kaffekoppar och alla panschisar var helt galna. Men gott fika var det:)

    SvaraRadera